Gigolo huren

Een attente man als gezelschap

Bij het kiezen van een gigolo wens je een man die is voorzien van perfecte manieren, en op de hoogte is van de etiquette. Een gigolo huren kun je doen voor verschillende redenen, wil je gewoon zeer aangenaam gezelschap tijdens je weekendje weg of avondje uit of gezelschap op niveau om je te vergezellen voor een zakenreis. Het is bij gentledandy.com allemaal mogelijk met de juiste aantrekkelijke heer, steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van tijdelijk gezelschap. Op deze manier heb je precies de man, die op alle vlakken is zoals je wenst van een man.

Geniet van het weekend van je dromen

Ben je single en wil je ook eens een romantisch weekendje weg, zoals je vriendinnen regelmatig doen met hun vriend? Met een gigolo huren kan dit voor jou ook waarheid worden, heerlijk naar de stand van de romantiek: Parijs. Of misschien heb je wel een andere leuke bestemming waar je samen naartoe kunt gaan. Met een gigolo kun je ook uitstekend leuke activiteiten ondernemen, zoals wandelen en genieten van de prachtige omgeving. Maar ook een bezoek aan de plaatselijke brouwerij of een museum is een idee.

Intiem contact of niet

Heel veel mensen denken bij een gigolo huren direct aan intiem contact, maar de ervaring leert dat steeds vaker een man wordt gehuurd om zijn aangename gezelschap. Naat een knappe man, zijn de mannen van gentledandy.com voorzien van een brede orientatie. Uitstekende manieren en kunnen zich aanpassen aan elke gelegenheid, van een saunabezoek tot een bijeenkomst op hoog niveau. Heb je speciale wensen dan kun je contact opnemen met het escortbureau, om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Welke man je ook kiest, een goede verzorging en perfect gekleed zijn de basis om tot een mooie date te komen met een gigolo.